tisdag 23 mars 2010

Hej Gott folk!

Hemmagjord dörrkrans av son och mor i helgen!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen och när jag väl uppdaterar blir det korta inlägg, hinner inte alls med så mycket som jag skulle vilja för tillfället!
Dagarna rusar iväg, men positivt är att det är ljust så pass länge som det faktiskt är! Det gör jätte mycket tycker jag! Både för kropp, stjäl och humör! Jag är en tydlig vädermänniska, som påverkas av vad det är för väder!
Sitter och funderar på vad man ska köpa till liten son som fyller två snart! Eller "Tlå år" som han själv uttrycker sig! Trehjuling till våren är ganska lägligt va? Förslag tas gärna emot! Tänkte fixa klart med presenter denna vecka då vi är bortresta nästkommande!
Hoppas ni har en bra tisdag!
Kram Kram

3 kommentarer:

  1. Hej gumms!! Vilken fin krans!! Jadu, present :) Lille V blir nog glad för allt han får :) Men en trehjuling är ju kalas!!
    Vilken dag va de ni åkte? Onsdag?
    Hoppas ni får en mysig kväll!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Storlego är ju en hit i den åldern och "sittgrävskopa" till sandlåda om ni har det. Lisen gillade oxå och ha egen riktig spade, kratta och skottkärra (Granngården)när man grejade ute i trädgården till våren.
    Klurar på födelsedagspresenter här oxå, har ju båda som fyller om en månad.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej tjejer!
    Anna vi åker på onsdag morgon, åker upp natten till onsdag!
    Karin, tack för alla tips! Spade, kratta, skottkärra är mycket bra! "Sittgrävskoppa" har han en, dock begravd under snön, får se vilket skick det är på den när den behagar att komma fram!
    Visst jaa, båda dina fyller i april månad!

    Ha en bra helg!
    Kramar

    SvaraRadera